Alle categorieën, Nieuws over ons

We hebben 2872 projecten voltooid in 2023! Uitstekende resultaten, grote projecten, dit is wat we deden?

Bir Standart Ev Kliması Ne Kadar Enerji Tüketir?

Airconditioning is een integraal onderdeel van het moderne leven en als bedrijf dat actief is op dit gebied zijn we er trots op dat we 2872 airconditioningsprojecten hebben voltooid. Deze projecten zijn gerealiseerd en succesvol afgerond in een groot aantal verschillende sectoren. Hier volgt meer informatie over deze projecten:

1. 566 Projecten in de gezondheidszorg: Hygiëne en temperatuurbeheersing zijn van cruciaal belang in de gezondheidszorg. Daarom zijn airconditioningsprojecten in ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen gerealiseerd volgens de hoogste normen. We hebben geavanceerde klimaatregelingssystemen geïnstalleerd om het comfort en de veiligheid van het personeel en de patiënten in de gezondheidszorg te garanderen.

2. 800 Projecten in restaurants: Restaurants hebben de juiste airconditioningsystemen nodig om het comfort van de klanten en de kwaliteit van het eten te garanderen. Bij projecten in restaurants hebben we ons gericht op het verbeteren van de energie-efficiëntie en de luchtkwaliteit, zodat de klanten een aangename ervaring hebben en de bedrijfseigenaren hun kosten kunnen verlagen.

3. 1506 Projecten: Airconditioning is overal nodig. We hebben airconditioningsprojecten uitgevoerd in verschillende gebieden, van kantoren tot industriële faciliteiten, van winkelcentra tot onderwijsinstellingen. Deze projecten stimuleren energiebesparing door het gebruik van milieuvriendelijke technologieën en zijn ontworpen volgens het principe van duurzaamheid.

2872 gerealiseerde airconditioningsprojecten zijn een weerspiegeling van onze inzet om het comfort, de operationele efficiëntie en de duurzaamheid voor het milieu van onze klanten te verhogen. Met onze expertise en ervaring in airconditioning willen we in de toekomst nog meer succes boeken. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van airconditioningtechnologie terwijl we onze klanten de beste service blijven bieden.